{Trouwreportage} Mijn Stijl, Mijn Visie

…ik ben een romanticus.

Ik zal het proberen uit te leggen.

De huidige stroming bruidsfotografie, leunt wat mij betreft te veel op het ‘nu’ en het zo ‘realistisch’ mogelijk moeten zijn. Dit heet met een mooi woord de journalistieke trouwreportage. Dat is zeker een manier van werken en alle momenten van de dag worden vastgelegd. Maar, waarom moet het allemaal zo hard en zakelijk worden vastgelegd?

…ik mis het sprookje.

Natuurlijk zorg ik ervoor dat alle momenten worden vastgelegd, maar dan wel zodat jullie er het mooiste opstaan. Als ik daarvoor een paar aanwijzingen moet geven, dan doe ik dat. Als ik daarvoor een stoel moet verplaatsen of een bank moet leegmaken, dan doe ik dat. Natuurlijk met goedkeuring, maar als het de foto beter, sterker, mooier maakt, waarom zou je dat dan nalaten?

Dus terug naar de luchtige, lichte, warme trouwfoto’s,

…terug naar de romantiek!

Guy de Nooij Fotografie Stijl Moodboard

Bel 06-16 28 18 21 of mail en maak vrijblijvend kennis met mij of lees meer over de verschillende trouwreportage pakketten.

Tot straks,

Guy

Super bedankt voor het delen en liken!
  • Meta Boom - 26 February, 2012 - 9:43 AM

    Mooi Guy, ik denk dat je “het gewone” zichtbaar maakt op een dromerige, romantische manier. Je ziet de kleine dingen: een goed gesprek met een kleinzoon, even een stropdas goed doen van een moeder bij haar zoon. Het zijn later vaak die gewone dingen die een mooie herinnering oproepen. Succes. MetaReplyCancel

    • Guy - 26 February, 2012 - 8:30 PM

      Dank, voor je lieve woorden.ReplyCancel

Je email wordt nooit gedeeld of zichtbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*