Ervaringen van klanten

 

Carmen & Maarten

Guy neemt de tijd om naar je wensen te luisteren. Hij gaat op in de sfeer van de dag. Wij vonden het erg fijn dat hij onopvallend toch mooie foto’s kon maken tijdens onze huwelijksviering in de kerk. Hij zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. Wij waren alvast heel tevreden!

 

 

Maury & Pieter

Heel erg blij met de fotografie van Guy. Hele mooie foto’s. Telkens als we ze bekijken zien we nieuwe dingen. Hele bijzondere foto’s, via een andere invalshoek.

 

 

Marjolijn & Kim

Guy heeft onze dag voor eeuwig in perfectie vastgelegd! Wat een prachtige foto’s… Puur, romantisch, tikkeltje vintage, artistiek en het de emoties en de sfeer zo vastgelegd dat we het iedere keer weer herbeleven. Het kan werkelijk zo een trouwmagazine in!

In de omgang is Guy een verademing! Hij is heel vriendelijk en rustig, waardoor het meteen vertrouwd voelt. Hij begrijpt precies wat je wil en durft je wensen door te vertalen naar een hoger level. Hij kan zich geweldig ‘blenden’ in de omgeving waardoor je vaak niet eens doorhebt dat hij er is, waardoor je nog meer jezelf kunt zijn. Maar stiekem heeft hij dan toch wel honderden prachtige foto’s van jou genomen ;-)

Wij kunnen Guy aan IEDEREEN aanraden die een bijzondere fotograaf zoeken voor de mooiste dag van hun leven!

Marjolijn

 

 

R&M

Guy begreep prima wat wij wilden: geen geposeer maar de sfeer van de dag vastleggen. Daarin is hij prima geslaagd. We zijn vooral blij met de foto’s die tijdens de wandelingen van boot naar kerk en terug zijn gemaakt: spontane foto’s in een heel mooie omgeving!

Marianne

 

 

Klaas & Rohilla

We kunnen niet anders dan lof over Guy spreken. Hij was de perfecte fotograaf de mooiste dag van ons leven vast te leggen. We voelde ons erg op ons gemak bij hem. En de foto’s zijn echt geweldig geworden zoveel oog voor detail zonder dat je het ook maar merkt.

keizer

 

 

Sjoerd & Sabine

Het was een enorm fijne samenwerking met Guy. Hij maakt mooie en bijzondere foto’s.  Is goed in zijn vak en bovendien erg aardig.

W_Sabine_Sjoerd_GdN_MG_3700

 

 

Anouk & Rob

Guy heeft voor ons een prachtige bruidsreportage gemaakt. Vooral zijn oog voor details en prachtige doorkijkjes hebben gezorgd voor bijzondere foto’s! Verder zorgt hij ervoor dat je je op je gemak voelt en kan hij wat iedere goede fotograaf kan, zich zo bewegen op de achtergrond dat je er niets van merkt maar wel alle highlights van de dag er mooi op staan!

anouk

 

 

Natasha

Contact was prima,snel en duidelijk! je merkte echt dat Guy het met veel enthousiasme doet! En dacht met ons mee en vulde ons aan daar waar nodig ( veel dingen denk je zelf niet aan) De sfeer is was heerlijk relaxed! Je hebt niet door dat de fotograaf (Guy de Nooij ) aanwezig is waardoor al snel een Ongedwongen sfeer heerst.
De foto’s zijn een prachtige herinnering aan een prachtige dag!!
Nogmaals Thanks Guy! :)

 

 

Dennis & Leonie

Wat super om je trouwdag zo nog een keer terug te zien!
leonie
 

 

Tess

Ik vond het heel erg prettig om Guy als fotograaf bij ons in huis te hebben. Heel vriendelijk, gemakkelijk en ongedwongen!

tess

 

 

Rutger

Guy heeft ons gefotografeerd op onze bruiloft, en dit deed hij erg goed. Er zaten mooie foto’s bij. Ondanks de regen heeft hij een hoop mooie foto’s weten te maken.

modderkolk