Loveshoot Amarins & Philip

Op een koude maandagochtend reed ik langs een prachtig plekje in het bos bij Austerlitz, Utrecht. De zon stond laag en scheen met prachtige zonnestralen tussen de bomen door. Ik voelde dat ik op deze plek foto’s moest gaan maken.

Maar wel met iemand. Dus nog dezelfde dag een oproepje op Facebook. Het liep storm. Fantastisch dat iedereen daar zo enthousiast van word. De eerste die reageerden, een super lief stel dat graag mee wilde doen.

Op een nog koudere woensdagochtend reden we naar een prachtig plekje in het bos bij Austerlitz, Utrecht. We hadden er een heerlijke lifestyle fotoshoot, nou, eigenlijk is loveshoot meer op z’n plaats. Toen de neuzen rood zagen van de kou, was er thee en koek.

Amarins en Philip, wat fijn dat ik jullie heb leren kennen!

utrecht lifetstyle fotografieZeist lifestyle fotografieloveshoot utrechtdetails lifestyle fotografiebeloved fotografie utrechtportretfotografie zeistbeloved fotografie zeistbeloved fotografie Driebergenfotoshoot in de vroege ochtendportret fotograaf driebergenportretfotografie utrechtbeloved fotografie utrecht

Super bedankt voor het delen en liken!

Je email wordt nooit gedeeld of zichtbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*