Love Shoot

Een love shoot is dé manier om als aanstaande bruid en bruidegom de fotograaf en zijn werkwijze eens beter te leren kennen. En andersom geldt precies hetzelfde. Hoe beter de klik met elkaar des te spontaner en natuurlijker worden de foto’s tijdens de trouwreportage.

Werkwijze Love Shoot

Een love shoot vindt altijd op locatie plaats. Als jullie niet al zelf een speciale plek hebben die een extra dimensie aan de shoot geeft, dan zoeken we een ander mooi plekje op bij jullie in de buurt. De fotografie kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Dus dat bijzondere café waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben is geen probleem.

Een love shoot duurt ongeveer 2 uur, maar ik let eigenlijk nooit zo op de tijd, dus als we lekker bezig zijn gaan we gewoon even door. Het is fijn als jullie allebei wat extra kleding bij hebben, bijvoorbeeld een trui, blouse of jas. Op die manier wordt het resultaat nog net wat gevarieerder. Een hele nieuwe outfit is natuurlijk ook mogelijk, en nog mooier, maar dat moeten we van te voren even af stemmen, in verband met de locatie en het weer op de dag zelf.

Mogelijkheden

Standaard inbegrepen is een CD met hoge resolutie bestanden, maar ik kan jullie van harte aanraden om een mini-album van Iris Books, folio van Cypress Albums of Fine Art afdruk te nemen. Uit ervaring weet ik namelijk dat de foto’s anders ergens op een computer terecht komen en digitaal verstoffen. Dat is zonde! Het is juist zo mooi om regelmatig even te kunnen stilstaan bij zo’n mooie gebeurtenis.

Een andere optie is om de foto’s uit de love shoot te gebruiken voor de uitnodigingen. Dit kunnen jullie zelf regelen, maar ik maak graag een voorstel voor jullie.

Niet iedereen gaat trouwen, maar wil wel graag een mooie fotoshoot, daarvoor zijn er de romantische love shoots.

Bel 06-16 28 18 21 of mail en maak vrijblijvend kennis met mij.

Tot straks,

Guy

F a c e b o o k
I n s t a g r a m