Dit is mijn verhaal…

Als ik fotografeer voel ik me vrij. Zonder tijd, zonder grenzen. 

Ik ben Guy de Nooij, Artistiek fotograaf in Driebergen. Een enorme romanticus, dol op Manneke Pis drop, espresso en sta graag aan het strand met mijn kop in de wind. Met mijn camera in de hand verdwijn ik in een wereld vol beelden.

 

Verbinding maken met mensen op een diepere laag, zonder woorden.

Het klinkt misschien een beetje afgezaagd, maar het meest wordt ik geïnspireerd door mijn prachtige, lieve vrouw, mijn twee heerlijke zoons en schattige dochter. Iedere dag geniet ik van het feit dat zij mij onvoorwaardelijk steunen.

 

Mijn achtergrond

Fotografie komt voor mij niet uit de lucht vallen. Al sinds mijn vijfde loop ik met een camera. En voor ik het wist stond ik in mijn eigen doka (doka? Ja… Donkere kamer!) filmpjes te ontwikkelen en foto’s af te drukken.

Ook heb ik drie jaar de Fotoacademie in Amsterdam gevolgd. Inmiddels ben ik volledig digitaal, hoewel ik de laatste tijd weer vaker mijn oude analoge camera’s pak.
Guy de Nooij Lifestyle shoot

 
Wil je zien dat ik echt beter achter de camera kan staan dan ervoor, check dan dit interview, opgenomen voor de iPad Fotografen Special 2014 van The Perfect Wedding.


Vrijblijvend kennis maken? Stuur me dan een bericht via het CONTACT hierboven of bel 06-16281821.

 

Liefde, verwondering, een nieuw begin.