Trouwreportage

Trouwreportage Prijzen

Stuur me een email via hallo[@]guydenooij.com of het mail formulier en ik stuur je graag mijn prijzen toe.

Vrijblijvend kennismaken

Willen jullie me graag een keer ontmoeten, dat kan natuurlijk vrijblijvend. Jullie zijn welkom omtrouwreportage-copyright-guydenooij-10langs te komen, maar als het wat verder reizen is werkt Skype ook heel goed.

Hoe lang duurt een trouwreportage?

De mooiste trouwreportages maak ik als ik de hele bruiloft aanwezig ben. Ik ga dan helemaal op tussen de gasten en in de sfeer van de trouwdag en dat geeft mijn creativiteit een extra boost. Het is helemaal afhankelijk van je wensen.

Hoeveel foto’s kan je verwachten?

Dit verschilt per bruiloft. Over het algemeen selecteer ik zo’n 30 foto’s per uur. Deze ontvang je op DVD of als digitale download wanneer je een pakket met trouwalbum afneemt.

Album Trouwreportage album en afdrukken

Mijn foto’s komen het beste tot zijn recht in een mooi boek of aan de muur. Ze zijn artistiek en tijdloos waardoor je er altijd naar kan blijven kijken.

De mogelijkheden zijn eigenlijk oneindig, maar ik hou het graag simpel en daarom werk ik met een paar basis pakketten. Natuurlijk is het mogelijk je eigen extra’s erbij te doen, een luxe album van Folio Albums of alleen een DVD met hoge resolutie foto’s in een mooi vormgegeven folio van Cypress Albums.

Denk ook eens aan afdrukken op exclusief handgeschept papier uit Japan. Prachtig om te zien en heel erg mooi aan de muur.

Love shootlove shoot

Een loveshoot is heel fijn om te doen. Het is een heerlijk moment met elkaar en het geeft een goed idee hoe ik werk.  Zo is het ijs straks sneller gebroken en weet iedereen waar hij aan toe is. De foto’s van de loveshoot kan je heel goed gebruiken voor trouwuitnodigingen, een mooie presentatie op de trouwdag zelf of een bedankje.

Bel 06-16 28 18 21 of mail en maak vrijblijvend kennis.

Warme groet,

Guy